keskiviikko 16. toukokuuta 2012

Sannan koulutus 13.5. ja agiepikset 14.5.


Tulipa harrastettua kahtena päivänä peräkkäin kun perjantain treenivuoro jäi koulun takia väliin. Sannalta tuli taas sunnuntaina hyviä neuvoja ja vinkkejä, tykkään kovasti Sannan tavasta enemmänkin havainnoida ääneen varsinaisen suoran neuvomisen sijaan. Vaatii kouluttajalta taitoa ja malttia antaa ohjaajan tajuta itse. Treeneissä löytyi ihan sattumalta uusi ykköslelu kentälle… Olin laittanut likaiset neulekynsikkäät palloksi käännettyinä namitaskuun ja unohtanut ne sinne. Irasta tämä uusi "pallo" on aivan ihana, pomppii kivasti hiekalla ja sen saa ravisteltua rikki (kun hanskat irtoavat toisistaan). Hyvä löytö, tätä tullaan tiiviisti hyödyntämään irtoamistreeneissä ja etenkin putkilla. Sannalta tuli myös vinkki kepeillä ohjaamiseen, tätä pitää harjoitella usein ja vähän joten tilasin Zooplussalta pujottelun kotiin.

Epiksissä käytiin maanantaina juoksemassa mölli- ja kisarata. Molemmilla radoilla oli vain suoria putkia ja siitähän se riemu repesi – ensimmäisellä radalla koira syttyi puolessa välissä ja toisella radalla vauhtia oli jo enemmän kuin tähän mennessä koskaan. Kisaradalta ei sijoitusta tullut koska vauhti + kepit ei vielä ole meillä toimiva yhtälö. Parin yrityksen jälkeen ohjasin koiran ohi kepeistä, turha siihen on jäädä hermoamaan ja käskyttämään kun toisella oli kerrankin silminnähden hiton kivaa :-)

Vauhtitreenit jatkuvat siis sekä kotona että kentällä. Tällä hetkellä näyttäisi siltä että pyritään kisaamaan elo-syyskuussa. Epiksiä on kesän läpi kerran kuussa, eiköhän me niihin pyritä menemään jos lämpötilat antaa myöten.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti