perjantai 5. joulukuuta 2014

Sivuirtoamistreeni (ja jäniskevennys)

Aamu valkeni harmaana ja muutenkin epäsuotuisissa merkeissä. Päätin etten pahenna olemassaolevaa harmitustani vaatimalla mitään kummoisia tänään keneltäkään, joten kiskaisin trikoot niskaan ja kirmasin nakkilasten kanssa hallille. Kyllä kuulkaas kannatti!

Treeneissä oli puhetta One Mind Dogsin sivuirtoamishaasteesta ja ajatus sivuirtoamistreenistä jäi kytemään. Googlailin aiemmin ystävän valssiharjoituksia varten ratapiirrosideoita ja sovelsin sieltä yhtä löytämääni pätkää. Tarkoitus oli että koira irtoaa, minä luotan (ja ehkä rytmitänkin).

Ira ja irtoamisharkka (video).

Irtoamiset toimi minun makuuni melko hyvin (näyttääpä tuo matka lyhyeltä videolla) ja maltoin jo hieman olla suorittamatta itse joka estettä. Tätä kokeillaan taatusti vielä uusiksi, pidennän esteiden väliä entisestään. Rytmityksen suhteen taas... Tuntui että seisoin taas paikallani kuin puujumala mutta kyllähän tuo hetkittäin siltä näyttää että olen kartalla. Vai? Toki edelleen varmistelen ihan hirveästi (pannaan sen piikkiin että nämä irtoamisharkat on meille aika uusi juttu kuitenkin, jookos) ja olen auttamattomasti myö-häs-sä. Ira oli kyllä hyvässä vireessä tänään, kuulolla ja innokas.

Niin, taisin mainita jäniskevennyksen... Miltä näyttää aksaava jäniskoira? Söötiltä. :)


Pätevät Nakit ry kiittää ja kuittaa. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti