torstai 20. helmikuuta 2014

16.2. Porvoo - Voi yliaikoja, voi tapoja

No, ei tullu glooriaa :D


Kaksi agirataa, molemmat hyviä ja kakkosten tasoisia, mutta se aika... Olin puhuttelussa kuulevinani että etenemä on 3,2 m/s ja rata oli aika suoraa rallia, ei käännöksiä kontakteilta. Silti... Ekalta radalta +4 sekuntia ja pumin alastulolta kontaktivirhe (joo, oikeasti), toisella radalla tapahtui pieni ohjausvirhe ja takaakierron kaari meni pitkäksi, tiesin ettei päästä enää aikoihin niin rallitettiin sitten hirveällä sykkeellä loppu. Ira karkasi keppejen loppupäästä laiskan ohjauksen vuoksi, ja koska kiirehdin. Tulos +20 jotain. Mutta meillä oli niin hauskaa!! Oikeasti, älyttömän kivoja ratoja ja mukavia ihmisiä. Nähtiin tuttuja ja tavattiin pari ihan uutta mukavaa mini2 ohjaajaa joiden kanssa lenkkeiltiin ratojen jälkeen. Vielä kun kaksi seurakaveria nappasivat mini2 ja maxi2 nollavoitot niin olihan se onnistunut päivä.


"Kyl mie juoksin iha hitoksee!"


Jätettiin tiistain ohjatut iltatreenit väliin ja käytiin päivällä vinttikoirapoikien kanssa yhteistreeneissä. Takaakiertoja ja putki-kontakti -erottelua:



Hyvin meni ja Ira oli huippuinnoissaan. Linkissä video yhdestä vedosta, näkyy ainakin FB-kavereille.

Seuraava koitos on maaliskuun alussa Lappeenrannassa. Siihen asti treenatan nyt sitten vauhtia. Onneksi ehditään vielä yhteen sannankin tässä ennen kisoja : )

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti