maanantai 10. maaliskuuta 2014

8.3. Lappeenranta - Voitto! Ja yliaikanolla...

Lauantaina käytiin kaiman kanssa Lappeenrannassa juoksemassa parit radat, agirata A ja hyppyrata B. Tuomarina toimi Anders Virtanen ja pienen ennakko-googlailun perusteella osasin odottaa haastavia ratoja. Ja niitähän oli! Molemmat radat olivat aivan mielettömiä, tykkäsin kovasti.



Hyppyrata


Hyppyradan video: http://www.youtube.com/watch?v=y2BGrPrYYfQ&list=UUSI36zM1ESWf0sormydBNbg

Kepeillä tapahtui itselläni ajatusvirhe, ennakoin putkeenvientiä ja Ira karkasi ennen viimeistä väliä. Sijoitus 7. yliajalla ja 5 virhepisteellä. Muuten ohjaus oli sujuvaa ja Ira oli terävänä, otti käskyjä hyvin.

Agirata
Agiradan video: http://www.youtube.com/watch?v=ryOK3A_aQ1s&list=UUSI36zM1ESWf0sormydBNbg

Agirata meni nappiin, erityisen ylpeä olen sujuvasta valssista ennen puomia (siis tuo Iran linja on niin hieno ettei moista ole tullut vielä kertaakaan videolle!) ja keppien jälkeen olevasta hyppyhässäkästä ennen U-putkea, siellä tuli hienot kurvit ja onnistunut pakkovalssi. Jes, mahtifiilis. Hieman jäi potuttamaan kyllä yliaikanolla, kun ei ollut edes pieni yliaika:

Tuloslista agiradalta
Voittohan sillä tuli, mutta yliaika on kyllä hurja... :-(



Palkintopallilla oli kiva olla (ainahan siellä on) ja Ira sai vielä superkivan lisäpalkinnon, mainio tappijalkakaverihan se siellä heti toisena. Koirat sai vaihtaa pusuja ja me saatiin palkinnot (10 € lahjakortti kisoihin, suklaalevy ja pieni lelu koiralle) joten kaikki olivat tyytyväisiä ja valmiita lenkille ennen kotimatkaa. :-)

Kysymys kuuluukin että mistäs lähdetään ottamaan aikaa pois?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti