keskiviikko 8. tammikuuta 2014

Talven kisakauden summausta ja uuden vuoden pohdintaa

Kisarapsojen kirjoittaminen on jäänyt aivan täysin vaikka ollaan me jonkun verran jaksettu kisoissa ravatakin. Pääsyynä kirjoittamattomuuteen on tasainen keskinkertaisuus, koko kauden teemana on ollut yliaikanolla. Ennen joulua oli oma ohjaus niin sekaisin ja keskittyminen puuttui, nyt taas koiralla on päässyt kunto laskemaan niin ettei se yksinkertaisesti jaksa. Luen puuttuminen on todellamasentavaa, kaikki kivat ulkoilujutut ja treenit joita suunnittelin on siirtynyt siihen päivään kun se talvi alkaisi vihdoin. Ollaankin joulun jäljiltä molemmat kuntokuurilla, tavoitteena tipauttaa Iralta n. kilo painoa ja saada se löydä massa pois. Tietty jos itseltään lähtee samassa suhteessa massaa ja painoa niin ei sekään väärin ole :-)

Isoina plussina mieleen on tosin jäänyt Iran tarkkuus, yhtäkään ohjausvirhettä tai käsittämätöntä "mihin se nyt meni" -ohjausta ei ole päässyt käymään radalla pitkään aikaan. Ei enää mystisesti katoavia mäyräkoiria! Kaikki esteet suoritetaan varmasti ja vauhdilla, vieraat renkaat, kepit, muurit ja pituudet, joiden kaikkien kanssa ollaan oltu jossakin kohtaa sormi suussa.

Kuntokuurin kautta uudella innolla kohti kevään tavoitteita! Ja positiivisuuden kautta, eilen satoi ensimmäinen kunnon lumipeite eikä se vielä tänään ole sulanut kokonaan pois. Eli voi olla että saadaan oikea talvi.

Jäniskevennys. http://youtu.be/HnUZSM3jq44 :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti