sunnuntai 22. heinäkuuta 2012

Takaa, välistä, takaa, välistä...

Viime perjantain harkkojen ja sunnuntain vaparin teemana oli takaakierrot, välistävedot ja leijeröinnit. Ja vähän kepitkin.

Takaakierrot menevät todella hienosti ja leijeröinnit myös, ottaen huomioon sen ettei jälkimmäisiä ole harjoiteltu kuin satunnaisesti ja pari kertaa. Välistävetoja taas treeniradoilla ei ole ollut joten ne vaativat aluksi extrapalkkaa (hyppykäskyn jälkeen "tässä!" vaati lelun vilautuksen taskusta) mutta parilla yrityksellä nekin alkoivat sujua. Ira muistaa hyvin edelliset harjoitukset ja kuviot, tämä voi olla vähän haastavaa esim. radalla jossa samoja esteitä kierretään kahdesti-kolmesti eri järjestyksessä. Jyyrä mäyris haluaisi mennä ne aina samalla tavalla...

Kaikin puolin kauden alku on ollut tosi positiivinen, Ira on intoa täynnä ja kestää toistoja jo paljon paremmin. Tänäänkin piti käydä tekemässä pari pätkää ja pari onnistunutta, kilpailunomaista suoritusta... Taukoineen päivineen oltiin kuitenkin kentällä tunti. Hups :-). Ohjaus oli selkeästi tehokkaampaa ja oikea-aikaisempaa. Keppeihin pitää taas keskittyä tauon jälkeen, ohjaus vasemmalta oli todella huono ja epävarma, samoin sisäänmeno molemmilta puolelta. Onneksi varastossa on zooplussan muovikepit, pääsee harjoittelemaan takapihalle.

Ehkä me vielä ennen talvea päästään kokeilemaan kisailuakin... Muutamat epikset pitäisi päästä kokeilemaan ensin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti