sunnuntai 21. lokakuuta 2012

Lokakuun kisat ja eka LUVA

Lokakuun kisat tuli ja meni, 7.10. juostiin KSSK:n kisoissa Kouvolassa hyppyradalla HYL ja agiradalla 5,28. Hyppyradan virhe oli täysin oma, keskityin omaan poikkeavaan ohjauskuvioon (kisoissa ei kikkailla...) ja unohdin ohjata koiraa. Esteen kierto ja korjausliikkeenä hyppy väärään suuntaan. Agiradalla vitonen kepeiltä (se sisääntulo!) ja sen korjauksesta pieni yliaika.

13.10. KKS:n hallissa Kotkassa agiradalta harmittava HYL renkaalta, erilainen este hämmensi ja koira hyppäsi väärästä välistä. Muuten rata oli nappisuoritus keppejä myöten. Hyppyradalla rengas olikin alkusuoralla ja se selvitettiin nätisti, tuloksena -1,58 ja LUVA!

Kepeissä on tapahtunut huimia harppauksia, Ira hakee 99 % varmuudella oikean sisääntulon ja etenee jopa itsenäisesti yhdellä käskyllä koko keppijonon. Pieni muutos ohjaukseen ja valtava muutos suoritukseen. Tästä eteenpäin treenataankin vauhtia ja käännöksiä, eli terävämpää ohjausta. Koira on loistavassa vireessä, melkein harmittaa pistää kilpailut sivuun muiden kiireiden takia. Ehkä joulukuussa taas päästään radoille...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti